© @MCM
ACTUALITATE

CÂMPULUNG MOLDOVENESC AJUTĂ REFUGIAȚII DIN UCRAINA

09.03.2022 -


09.03.2022: Servicii gratuite oferite cetățenilor ucraineni pentru integrarea pe piața muncii din România prin AGENȚIA NAȚIONALĂ PENTRU OCUPAREA FORȚEI DE MUNCĂ în pagina următoare:

Servicii gratuite oferite cetățenilor ucraineni pentru integrarea pe piața muncii din România prin AGENȚIA NAȚIONALĂ PENTRU OCUPAREA FORȚEI DE MUNCĂ:


Servicii gratuite oferite cetățenilor ucraineni pentru integrarea pe piața muncii din România..._____________________________________________________________________

28.02.2022

Stimați câmpulungeni,


Astăzi s-a întrunit Comitetul Local pentru Situații de Urgență – Câmpulung Moldovenesc pentru a stabili măsurile pe care le vom lua în vederea sprijinirii refugiaților din Ucraina.

S-au stabilit următoarele măsuri:

1. Consiliul Local al municipiului Câmpulung Moldovenesc se va întruni astăzi, 28 februarie 2022, ora 13, în ședință extraordinară și va aloca fonduri pentru cumpărarea a 100 pături, 100 saltele izopren, 100 saci de dormit și 100 lenjerii pe care le vom oferi ca ajutor umanitar Primăriei Cernăuți pentru centrele de refugiați.

Sedinta Consiliului Local din data de 28 februarie 2022

Primăria Municipiului Câmpulung Moldovenesc | Facebook


2. În colaborare cu societatea civilă am hotărât de comun acord să înființăm un Centru pentru colectarea donațiilor la cort Bucovina Grand Salon.

Centrul va avea program între orele 10-20 și va fi gestionat de Asociația ,,Licuricii Fericiți”.

Pentru relații suplimentare sunați la tel. 0721 822822.

Persoanele care nu au mijloace de transport pentru a se deplasa la centrul de colectare și vor să doneze se pot prezenta la Primărie și noi vom asigura transportul.

Pentru relații suplimentare sunați la tel. 0735 843936 sau 0753 780889.

Este nevoie urgentă de pături, saltele izopren, saci de dormit, lenjerii (doar neutilizate), alimente neperisabile, produse de igienă.


Vă rugăm să ne sprijiniți în demersul nostru!

Mulțumim!

actualitate

Documente și legături

Documente atașate postării curente:

ACCES RAPID

Opțiuni

Distribuie postarea sau revino la lista tuturor articolelor.