ACTUALITATE

Anunt important

11.12.2019 -

Stimati cetăteni,

În perioada Sărbătorilor de iarnă, prin specificul activităților desfășurate, crește riscul de producere a incendiilor, cu consecințe deosebit de grave.

Pentru reducerea și eliminarea, în perioada premergătoare și a Sărbătorilor de iarnă vă rugăm să asigurați următoarele măsuri minimale de prevenire a incendiilor: Nu aprindeți artificii sau lumânări în bradul de Crăciun sau în aproprierea acestuia. Indiferent că este natural sau artificial, acesta se poate aprinde rapid conducănd la incendierea locuinței!

Nu utilizați instalații/decorațiuni electrice cu defecțiuni sau provoca astfel un incendiu!

  • Nu solicitați excesiv instalația electrică prin utilizarea simultană a mai multor aparate electrice a căror putere însumată poate depăși puterea instalației electrice a locuintei dumneavoastră!
  • Se interzice copiilor jocul cu petarde,artificii sau alte tipuri de pocnitori artizanale!

Nu amplasați bradul de Crăciun în apropierea unor surse de caldurč: sobe, calorifere sau alte mijloace de încălzire!

Nu utilizati lumânări sau alte surse de aprindere cu flacără deschisă în apropierea materialelor combustibile sau inflamabile!

Nu amplasați materiale combustibile sau inflamabile în apropierea surselor de căldură! Nu lasați sobele cu focul aprins atunci când părăsiți locuința sau înainte de culcare! Decuplați aparatele electrice de încălzire la plecarea din locuință sau înainte de a adormi!

NU UITATI !

Traditionala sacrificare a porcului din aceasta perioadă nu trebuie sa ne pună în pericol gospodaria. In acest sens respectați urmatoarele reguli:

alegeți locul pentru pârlirea porcilor la o distanță de siguranță fată de constructii sau depozite de furaje; buteliile de gaze utilizate la pârlirea porcilor trebuie amplasate la distanță fată de arzător, iarfurtunurile să fie prevazute la capete cu coliere de fixare;

Confecționați afumătorile din zidării de cărămidă și materiale incombustibile și amplasați-le independent de celelalte construcții din gospodărie.

actualitate

Documente și legături

Documente atașate postării curente:

ACCES RAPID

Opțiuni

Distribuie postarea sau revino la lista tuturor articolelor.