ACCES RAPID

Servicii electronice

SERVICII ELECTRONICE Campulung Moldovenesc

Servicii Electronice - Primaria Municipiului Campulung Moldovenesc
Servicii Electronice - Primaria Municipiului Campulung Moldovenesc

Vă informăm că ultima zi de incasare a impozitelor si taxelor este 28.12.2023, ora 16:00.

În perioada 28.12.2023-03.01.2024, ora 8,00, plățile online nu vor fi disponibile. Vă mulțumim!Primăria Municipiului Câmpulung Moldovenesc și Consiliul Local pun la dispoziția cetățenilor, începând cu data de 01.11.2022, un portal de servicii electronice și 2 (două) aplicații mobile: una de raportare a sesizărilor de pe domeniul public - Campulung Moldovenesc 24H și una pentru managementul parcarilor - Parcari.

Ambele aplicații sunt sunt disponibile gratuit în App Store și Google Play.

App Store
App Store


Google Play
Google Play


Cu o interfață prietenoasă și facilă, îndrăznește să transformi problemele tale în sesizări și transmite-le direct către noi ! Iar noi, vom acționa cu promptitudine pentru rezolvarea lor!

Dacă întâmpinați probleme, vă rugăm să ne transmiteți un mesaj pe adresa de e-mail primaria@campulungmoldovenesc.ro.

Părerea dvs. este foarte importantă pentru noi!

Vă mulțumim!


Servicii Electronice Campulung Moldovenesc
Servicii Electronice Campulung Moldovenesc

Prin sistemul integrat de SERVICII ELECTRONICE se oferă cetățenilor, persoanelor fizice, juridice și instituțiilor partenere Primăriei posibilitatea accesării unor servicii publice online, sub formă electronică. Prin utilizarea acestor servicii electronice, beneficiarii acestora vor avea posibilitatea de a interacționa cu Primăria într-un mediu electronic securizat și cu o disponibilitate de 24 ore din 24, 7 zile pe săptămână.

Pentru accesarea de către o persoană fizică sau juridică a serviciilor electronice puse la dispoziție este necesară crearea unui cont de utilizator în cadrul portalului SERVICII ELECTRONICE. La crearea contului, utilizatorul trebuie să dețină o adresă de email validă și să furnizeze o serie de date cu caracter personal. După completarea formularului de creare cont de utilizator în cadrul SERVICII ELECTRONICE, utilizatorul va primi, pe adresa de email, un link pentru activarea contului; prin accesarea acestui link se va realiza finalizarea creării contului în SERVICII ELECTRONICE. Autentificarea în SERVICII ELECTRONICE se va face cu adresa de email și parola (completate la crearea contului de utilizator) și va permite accesarea serviciilor electronice precum și a spațiului personal al utilizatorului din aceasta sectiune. În spațiul său personal, utilizatorul va regăsi istoricul cererilor sale de servicii electronice în cadrul SERVICII ELECTRONICE, cu toate etapele comunicării dintre utilizator și Primărie și va putea vizualiza stadiul rezolvării fiecărei solicitări în parte.

Pentru a beneficia de serviciile electronice oferite, utilizatorul autentificat în SERVICII ELECTRONICE va accesa serviciul dorit din secțiunea „Servicii Electronice”. După accesarea serviciului dorit, utilizatorul completeaza formularul web pus la dispoziție, în care, câmpurile marcate cu * sunt câmpuri obligatorii. După completarea câmpurilor necesare și încărcarea documentelor necesare scanate (dacă este cazul, pentru serviciile care necesită acest lucru), utilizatorul poate finaliza formularul web prin trasmiterea automată a cererii de serviciu electronic către Primăria Municipiului Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava, în vederea soluționării.

Pentru serviciile electronice care necesită plata unei taxe, utilizatorul va fi notificat automat în spațiul personal din SERVICII ELECTRONICE și pe email, după verificarea cererii sale de către angajatul Primariei, căruia i-a fost repartizată soluționarea cererii.

Dacă în urma verificării solicitării utilizatorului, angajatul Primariei (căruia i-a fost repartizată soluționarea cererii), constată că sunt necesare documente/informații suplimentare sau retransmiterea corectă a acestora, utilizatorul - în spațiul personal de pe SERVICII ELECTRONICE, va fi notificat automat, în istoric cereri.

Platforma integrată pentru SERVICII ELECTRONICE a fost realizată prin:

1. Proiectul cu titlul: "Planificare strategică și simplificarea procedurilor administrative la nivelul Municipiului Câmpulung Moldovenesc”, cod SIPOCA 778/MySMIS2014, cod SMIS 136121

Beneficiar: Municipiul Câmpulung Moldovenesc

Perioada: Perioada de implementare este de 30 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare 22.05.2020. Finalizat in data de 01.11.2022.

Stadiu: finalizat

Sursa de finanțare: CP13/2019 pentru regiunea mai puțin dezvoltata - Fundamentarea deciziilor, planificare strategica și măsuri de simplificare pentru cetățeni la nivelul administrației publice locale din regiunile mai puțin dezvoltate, proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Valoarea totală a proiectului, defalcată pe surse de finanțare, se prezintă astfel:

-valoarea eligibilă nerambursabilă: 3.832.293,16 lei (98,00%) din care:

-valoarea eligibilă nerambursabilă din FSE: 3.323.927,74 lei (85,00%);

-valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul național: 508.365,42 lei (13,00%);

-cofinanțarea eligibilă a beneficiarului: 78.210,06 lei (2,00%).

Scopul: Proiectul constă în consolidarea capacității instituționale și eficientizarea activității la nivelul Municipiului Campulung Moldovenesc prin planificarea strategică, simplificarea procedurilor administrative și reducerea birocrației pentru cetățeni, implementând măsuri din perspectiva back-office (adaptarea procedurilor interne de lucru, digitalizarea arhivelor) și front-office pentru serviciile publice furnizate.

2. Proiectul cu titlul: "Instrumente de management al performanței și proceduri administrative simplificate pentru competențele exclusive la nivelul Municipiului Câmpulung Moldovenesc” Cod MySMIS: 154853

Beneficiar: Municipiul Câmpulung Moldovenesc

Perioada: Perioada de implementare este 07.04.2022-07.08.2023. Finalizat in data de 07.08.2023

Stadiu: finalizat

Sursa de finanțare: CP13/2019 pentru regiunea mai puțin dezvoltata - Fundamentarea deciziilor, planificare strategica și măsuri de simplificare pentru cetățeni la nivelul administrației publice locale din regiunile mai puțin dezvoltate, proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Valoarea totală a proiectului, defalcată pe surse de finanțare, se prezintă astfel:

-valoarea eligibilă nerambursabilă: 3.276.990,53 lei (98,00%) din care:

-valoarea eligibilă nerambursabilă din FSE: 3.276.990,53 lei (98,00%);

-valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul național: 0 lei;

-cofinanțarea eligibilă a beneficiarului: 66.877,36 lei (2,00%).

Scopul: Proiectul constă în continuarea măsurilor de consolidarea capacităţii instituţionale şi eficientizarea activităţii la nivelul Municipiului Câmpulung Moldovenesc prin introducerea utilizării de instrumente de management al calității și performanței în administrația publică locală.


Pentru detalii, va rugam sa consultati paginile proiectelor:

POCA SMIS 136121

POCA SMIS 154853